FORGOT YOUR DETAILS?

BIJAK SIFIR SIFU TAJ

TAK PERLU HAFAL SIFIR!!

Bertemakan "Tak Perlu Hafal Sifir" Program Bijak Sifir Sifu Taj merupakan sebuah alternatif pendidikan untuk membantu anak-anak menguasai sifir dengan kaedah yang lebih mudah dan tidak membebankan seterusnya membantu mengukuh dan merawat masalah matematik anak-anak.

Terbukti

Kaedah Terpantas

Diiktiraf

Kementerian Pendidikan Malaysia

Modul

yang mampu membangunkan asas Kemahiran Berfikir Aras Tinggi.

Program

Bijak Sifir yang terawal dan terlama di Malaysia iaitu 13 tahun!

APA KELEBIHAN BIJAK SIFIR SIFU TAJ?

Mempunyai pemahaman asas Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT)

Mempunyai Alat Terapi Permainan yang melatih pemikiran kreatif dan abstrak

Tidak menggunakan jari untuk mengira

Tidak perlu menghafal sifir

Tidak perlu menyanyi

Mudah Dikuasai

KENALI SIFU TAJ

Sifu Taj merupakan seorang kaunselor berdaftar di bawah Lembaga Kaunselor Malaysia. Beliau adalah mahasiswa Sarjana dalam Bidang Bimbingan dan kaunseling. Beliau sedang menjalankan kajian bagaimana bidang Bimbingan dan Kaunseling dapat membantu menyelesaikan masalah pembelajaran dan pengajaran dalam Matematik.

PILIHAN PROGRAM

LATIHAN

Menyediakan pelbagai bentuk program Bijak Sifir Sifu Taj seperti ceramah, seminar, bengkel dan gerak gempur agar program seperti ini dapat disampaikan kepada pelajar dalam pelbagai situasi pilihan supaya lebih ramai pelajar serta pendidik dapat manfaatkannya bersama.

KEJURULATIHAN

Menyediakan program dan mengeluarkan sijil bagi melayakkan anda untuk menjadi Jurulatih Utama dan juga Fasilitator bagi program Bijak Sifir.

MENGAPA ANDA PERLU SERTAI KAMI?

Bijak Sifir Sifu Taj membongkar rahsia terokai sifir dengan cepat dan tepat serta teknik mencongak tepantas yang memberi kesedaran pentingnya penguasaan matematik dalam kehidupan. Ayuh bersama kami untuk mengukuhkan asas penguasaan sifir anak anda.Ini adalah kerana setiap anak berpotensi cemerlang dalam matematik!

LEBIH 30,000 PENYERTAAN

 DIREKODKAN SEJAK TAHUN 2010 YANG MENYERTAI KAMI!

TESTIMONI

PROGRAM CUTI SEKOLAH KEMBALI LAGI!

Klik untuk sertai Program Gerak Gempur Bijak Sifir Sifu Taj sekarang

TOP