Belajar Bijak Sifir Secara Online

Jimatkan tenaga dan masa anda untuk menghantar anak anda ke merata tempat dengan hanya belajar dari rumah secara online.

Paparan Gambar, Audio dan Video

Kepelbagaian kaedah pembelajaran untuk kesesuaian anak anda.

Pelbagai Kaedah Sifir

Menampilkan pelbagai kaedah menguasai sifir serta kaedah istimewa yang lain daripada yang lain iaitu Bijak Sifir Kaedah Sifu Taj.

 

Kaedah Sifir Yang Popular

RM30.00 RM0.00
RM150.00 RM75.00
RM100.00 RM25.00

Sifu Anda

Sifu Taj

Cr. Muhamad Tajudin bin Mustafa atau lebih dikenali dengan panggilan Sifu Taj. Seorang Kaunselor Berdaftar dengan Lembaga Kaunselor Malaysia.

ummu haq

Che Nurul Khairunnisa binti Che Kadir a.k.a ummuhaq ataupun lebih dikenali dengan panggilan Ustazah Nurul merupakan Pengarah Qulhaq Consultancy.

Testimoni

“Hari ini saya rasa sangat gembira kerana saya dapat menguasai sifir 0-12 dan kaedahnya sungguh senang. Pada mulanya saya rasa takut. Bila saya sudah jawab banyak soalan saya rasa biasa saja dan tidak sia-sialah ibu saya menghantar saya di Bengkel Bijak Sifir Kaedah Sifu Taj ini.”

Nur Sabirah Bt Mohd Ezal (11 tahun) – SK Dato Raja Melana Rantau

“Saya dapat merasai perbezaan ketika melakukan aktiviti ini. Saya rasa dengan aktiviti ini dapat menambahkan kemahiran saya dalam subjek Matematik ini. Saya berasa seronok ketika di sini. Saya harap saya dipanggil semula untuk menghadiri Bengkel Bijak Sifir Kaedah Sifu Taj ini sekali lagi. Saya dapat merasakan perkembangan diri saya ketika di sini.”

Azmir (13 tahun) – SMAPT Padang Tengku

“Saya berasa lebih mudah untuk menjawab soalan-soalan dengan betul dan lebih mudah berbanding di sekolah.”

Fatini Syamimi (11 tahun) – Sekolah Kebangsaan Tanjong Lalang